Echipamentele se dimensionează și se aleg în funcție de capacitatea locației ca număr de persoane și de specificul locației. Poziționarea lor este esențială pentru existența unui flux tehnologic conform normelor DSV.

Bugetul pentru echipamente este foarte important pentru că în funcție de acest criteriu se alege gama de produse. Gamele de top oferă un plus de inovație, care contribuie la eficiență, calitatea și performanța întregii bucătării!

categorie
ECHIPAMENTE FAST-FOOD

APARAT KEBAB/SHAORMA

BAIN MARIE

ELEMENTE NEUTRE

FRITEUZE BANC

GRATAR BANC

PLITA CLATITE

ROTISOARE

SANDWICH MAKER

APARAT HOT DOG

categorie
ECHIPAMENT FAST-FOOD

APARAT KEBAB/SHAORMA

BAIN MARIE

ELEMENTE NEUTRE

FRITEUZE BANC

GRATAR BANC

PLITA CLATITE

ROTISOARE

SANDWICH MAKER

APARAT HOT DOG

Aveți nevoie de echipamente pentru locația dumneavoastră?
Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!