Indiferent de locație (restaurant, cafenea, bar, bistro, pizzerie, autoservire, carmangerie, patiserie, fast-food, cofetărie) ne asiguram că proiectele vor respecta normele HACCP conform cerințelor DSV și DSP.

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) reprezintă un sistem preventiv conceput pentru a gestiona și controla pericolele, având ca scop asigurarea siguranței alimentare. Acest sistem de reguli se concentrează pe menținerea igienei produselor alimentare în toate etapele procesului de producție, începând de la producția primară și până la momentul vânzării acestora către consumatorul final.

De la respectarea cerințelor sanitare pentru spațiile în care se prepară sau se prelucrează alimentele, și până la îndeplinirea standardelor pentru locurile unde acestea sunt consumate, suntem pregătiți să oferim orice soluție.

Oferim serviciul de
PROIECTARE 3D
INCLUS

clienților care achiziționează echipamentele prin intermediul firmei noastre.

Serviciul de proiectare 3D este contra cost pentru clienții interesați doar de proiect, în situația în care echipamentele sunt deja achiziționate.

Mulți antreprenori au obținut soluții complete pentru echipamentele din industria HORECA
Putem să te ajutăm și pe tine.

De la stadiul de idee, la dezvoltarea de soluții și servicii complete care se transformă în realitate.​

Suntem aici pentru a te ghida pas cu pas pe drumul către succes în HORECA, oferindu-ți echipamentele potrivite, adaptate fiecărei locații în parte, indiferent de specificul ei.

Cu un focus pe calitate și promptitudine, cei 14 ani de experiență ne-au pregătit pentru a reuși să personalizăm fiecare proiect din care facem parte.

Și, pentru că înțelegem cât de important este fiecare aspect al afacerii tale, oferim și soluții personalizate de finanțare prin accesare de fonduri nerambursabile.