Echipamentele se dimensionează și se aleg în funcție de capacitatea locației ca număr de persoane și de specificul locației. Poziționarea lor este esențială pentru existența unui flux tehnologic conform normelor DSV.

Bugetul pentru echipamente este foarte important pentru că în funcție de acest criteriu se alege gama de produse. Gamele de top oferă un plus de inovație, care contribuie la eficiență, calitatea și performanța întregii bucătării!

categorie

ECHIPAMENTE PIZZA

CUPTOARE PIZZA

BANCURI PIZZA

MALAXOARE

FORMATOARE ALUAT

FELIATOARE

ROBOTI LEGUME

DIVIZOR SI FORMATOR ALUAT

ROTUNJITOR PALINE

FORMATOR BLAT PIZZA CU DISCURI INCALZITE

MASINA RAZUIT MOZZARELLA

categorie

ECHIPAMENTE PIZZA

CUPTOARE PIZZA

BANCURI PIZZA

MALAXOARE

FORMATOARE ALUAT

FELIATOARE

ROBOTI LEGUME

DIVIZOR SI FORMATOR ALUAT

ROTUNJITOR PALINE

FORMATOR BLAT PIZZA CU DISCURI INCALZITE

MASINA RAZUIT MOZZARELLA

Aveți nevoie de echipamente pentru locația dumneavoastră?
Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!