Echipamentele se dimensionează și se aleg în funcție de capacitatea locației ca număr de persoane și de specificul locației. Poziționarea lor este esențială pentru existența unui flux tehnologic conform normelor DSV.

Bugetul pentru echipamente este foarte important pentru că în funcție de acest criteriu se alege gama de produse. Gamele de top oferă un plus de inovație, care contribuie la eficiență, calitatea și performanța întregii bucătării!

categorie

ELEMENTE INOX

MESE DE LUCRU CU POLITE

MESE TIP DULAP

DULAP PERETE

DULAPURI DEPOZITARE

HOTE

RASTELE

POLITE

PUBELE

SPALATOARE

MESE DE INTRARE

MESE DE IESIRE

categorie

ELEMENTE INOX

MESE DE LUCRU CU POLITE

MESE TIP DULAP

DULAP PERETE

DULAPURI DEPOZITARE

HOTE

RASTELE

POLITE

PUBELE

SPALATOARE

MESE DE INTRARE

MESE DE IESIRE

Aveți nevoie de echipamente pentru locația dumneavoastră?
Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!